Blog

Zijn uw zonnepanelen mee gedekt in uw brandverzekering?

De snelle opmars van duurzame energie valt niet meer te stuiten. Dat is een goede zaak voor mens, milieu en portemonnee. Zo worden bijvoorbeeld zonnepanelen steeds vaker geïnstalleerd op onze daken. Het is belangrijk om dergelijke veranderingen aan de woning te melden bij uw verzekeraar. Op die manier blijft de verzekerde waarde van uw woning steeds de juiste.

Geschreven op 4 Juli, 2017 Brandverzekering Delen op facebook

Reisbijstand - zomer 2017

De zomervakantie is begonnen. Vertrekt u binnenkort ook op vakantie? Dan wilt u natuurlijk enkel genieten zonder zorgen.

Geschreven op 30 Juni, 2017 Weetjes Delen op facebook

Cybercriminaliteit

De wereld en uw onderneming evolueren, dus ook de risico’s! Wist u dat de inkomsten uit cybercriminaliteit tegenwoordig hoger liggen dan die uit de drugshandel? Hacken is bijna kinderspel geworden! Ontdek onze nieuwe verzekering evenals onze preventietips en de reflexen die u hoort te hebben bij een cyberaanval.

Geschreven op 29 Juni, 2017 Cyberprotection Delen op facebook

Op reis met de auto: heb je een papieren of elektronisch rijbewijs nodig?

Vertrek je op reis naar het buitenland? Hoewel het niet verplicht is, kan je dan voor alle zekerheid je papieren rijbewijs vervangen door een elektronisch exemplaar. Vooral als het huidige dateert van voor 1989 … 

Geschreven op 28 Juni, 2017 Weetjes Delen op facebook

Reisbijstand

Met vakantie en je zit in de shit...?

Dan ben je best goed verzekerd! Hoe stommer een voorval, hoe pijnlijker als je niet verzekerd bent.

Vraag naar onze verschillende formules voor reisbijstand!-> info@nicolaes-Verhille.be

Geschreven op 27 Juni, 2017 Autoverzekering Delen op facebook

Verplichte verzekering voor wie met hoverboards of monowheels rijdt

Een op de twee gebruikers van monowheels, hoverboards, segways en elektrische steps, zogenaamde 'voortbewegingstoestellen', is niet op de hoogte van de verzekeringsplicht voor dergelijke toestellen. Dat blijkt maandag uit een enquête van het BIVV (Belgisch Instituut Voor de Verkeersveiligheid). Nochtans liep vier op de tien er al kleine verwondingen of erger mee op.

Geschreven op 21 Juni, 2017 Autoverzekering Delen op facebook

Kluizen

Op zoek naar een veilige locatie voor waardevolle of emotionele stukken.
Ontdek onze kluizenzaal te Reninge met zowel kleine als middelgrote kluizen!

Tijdelijke actie!
Huur gratis een kluis tem eind 2017, mits het afsluiten van een contract voor 2 jaar!

Voor meer informatie, tel 057/40 10 69 of mail naar info@nicolaes-Verhille.be!

Geschreven op 5 Mei, 2017 Weetjes Delen op facebook

Waarom een aparte rechtsbijstand?

Los van je verplichte BA-autoverzekering kan je ook een rechtsbijstandsverzekering nemen voor je auto. Heeft dat zin? Met welke kostprijs moet je rekening houden? Welke dekkingen biedt zo’n verzekering?

Geschreven op 3 Mei, 2017 Rechtsbijstand Delen op facebook

Aanrijdingsformulier: 10 tips voor minder kopzorgen

Ook al wordt het soms gezien als een vervelende administratieve klus, het invullen van een aanrijdingsformulier moet met zorg gebeuren. Op die manier kan uw verzekeraar bepalen wie aansprakelijk is. 

Geschreven op 12 April, 2017 Autoverzekering Delen op facebook

November, even stilstaan bij onze familie en het leven...

November, even stilstaan bij onze familie en het leven…

De maand november staat voor de deur en zo ook Allerheiligen. De dag dat we onze overleden familie en vrienden herdenken. Zo passeren we langs de begraafplaats, zetten we er een bloemetje neer en staan we stil met de mooie herinneringen aan deze personen.

Maar misschien is dit ook een moment om stil te staan over wat we zelf willen als de tijd zich aanbiedt. Wat wil ikzelf als ik overlijd? Wil ik een viering of een mis? Kies ik voor een begraving of is een crematie meer wat ik wil? En wil ik begraven worden of toch eerder uitgestrooid? Of misschien vind ik het wel interessant om m’n lichaam te doneren aan de wetenschap, zodat er andere mensen mee geholpen kunnen worden?

Dit alles kan je zelf bepalen en je kunt het allemaal op voorhand laten vastleggen. Zo kan je dit opnemen in je testament bij de notaris. Maar het kan ook via de uitvaartverzekeraar Dela. Bij het afsluiten van een overlijdensverzekering, kan je een document invullen waarin je al je wensen kan opnemen, ‘Zo wil ik het…’. Daarin kan je kiezen tussen de soorten begrafenissen, de muziek, de genodigden, … En dit allemaal op jouw maat. Deze overlijdensdekking zorgt er ook voor dat je nabestaanden geen zorgen meer moeten hebben over de financiële last die gepaard gaat in deze droevige periode. Het totale kostplaatje doet toch geregeld de familie verschieten. In de meeste gevallen spreken we hier toch over een totale som van 5.000 euro. Kies zelf voor het gespaarde kapitaal en zorg ervoor dat jouw familie zich enkel dient bezig te houden met jou te herinneren.

Wil je meer weten over deze uitvaartverzekering?

Neem dan even een kijkje op www.dela.be

Heb je vragen of wens je een offerte op maat?
Kom gerust even binnen op ons kantoor. We helpen je graag verder.

Geschreven op 31 Oktober, 2016 Uitvaartverzekering Delen op facebook