Over ons

Hilde Verhille startte in 1984 als autonoom bank- en verzekeringsagent in bijberoep.
Over de jaren heen bouwde ze haar eenmanszaak uit tot een bloeiend kantoor, samen met haar man Daniel Nicolaes.
Na zijn overlijden besliste hun dochter, Margot Denduyver-Nicolaes, om de zaak samen met haar moeder te leiden.

Nicolaes & Verhille is verspreid over 2 kantoren, in Reninge en in Langemark. Wij bieden producten aan op maat van onze klanten.
Dit zijn zowel particulieren als zelfstandige ondernemers, verenigingen en KMO’s. Ons ervaren team levert een persoonlijke service, waar menselijke contacten en langetermijnrelaties centraal staan. Onze medewerkers, één voor één specialist in hun vak, zijn uw vertrouwenspersonen.

Ook voor al uw verzekeringen, of het nu gaat om één enkele verzekering of een volledig uitgewerkt pakket, bent u bij ons aan het juiste adres. Als autonoom makelaar kunnen we u steeds het beste product aanbieden dat voldoet aan uw vraag.
Daarnaast staan we in voor het beheer van uw kredieten en beleggingen, en de opvolging van uw schadedossiers.

Sinds 2018 zijn wij ook gestart met een hypotheek.punt in ons kantoor te Reninge. Hypotheek.winkel verzamelt alle informatie over hypothecaire kredieten van 25 banken, ordent deze overzichtelijk en objectief en helpt hiermee de klant te vergelijken en te kiezen welke formule voor hem het best geschikt is. 

Al meer dan 34 jaar kunt u bij ons terecht voor uw kredieten, beleggingszaken en verzekeringen. Bij ons bent u geen nummer, maar een klant die we door en door kennen zodat we u steeds de beste service en producten kunnen aanbieden. Wij hopen u binnenkort te mogen verwelkomen in een van onze kantoren!