Particulier verzekeren

Brandverzekering

Een brandverzekering beschermt u als eigenaar of huurder van een huis, appartement of tweede verblijf tegen brand, waterschade, natuurrampen en vandalisme. Het is een must voor uw onroerende goederen.

Familiale verzekering

Uw minderjarig kind brengt schade aan in het huis van vrienden, uw hond bijt een bezoeker bij u thuis, iemand struikelt op uw stoep omdat u hem niet sneeuwvrij gemaakt hebt, of u maakt een kras in een geparkeerde auto. Dit zijn kleine voorvallen die grote financiële gevolgen kunnen hebben.

Een familiale verzekering beschermt u tegen de schade die u, en al wij bij u inwoont, berokkent aan derden. Ook in het buitenland!

Autoverzekering

U wilt uzelf en uw voertuig optimaal beschermen, of het nu gaat om een personenwagen, een motor of een (lichte) vrachtwagen. Voor een ruime keuze aan autoverzekeringen, volledig afgestemd op uw behoeften, kunt u bij ons terecht.

Rechtsbijstand

Een auto-ongeval met lichamelijke letsels waarbij de kosten verhaald worden op de tegenpartij, een ongeluk met een buitenlands ingeschreven voertuig, een auto-ongeval waarbij de aansprakelijkheid ter discussie wordt gesteld,…

Om uw eigen belangen te verdedigen bij een dergelijk conflict, is het goed om een rechtsbijstandverzekering af te sluiten. In eerste instantie proberen we het in der minne te regelen. Als dit niet lukt en er wordt een gerechtelijke procedure opgestart, dan kunt u zich laten beschermen op kosten van de verzekeringsmaatschappij.

Reisbijstand

Op reis gaan, wie doet dat niét graag?

Lekker relaxen en tot rust komen is des te ontspannender als u weet dat u goed beschermd bent bij onverwachte problemen in het buitenland. Een reisbijstandspolis dekt uzelf en uw wagen: medische zorgen, annulatieverzekering, autokosten,…. Zo vertrekt u met een gerust gemoed op vakantie!

Hospitalisatieverzekering

Ziekenhuizen, daar komt u eigenlijk liever niet. Maar als u dan toch wordt opgenomen, dan is een goede hospitalisatieverzekering een must. Deze garandeert de terugbetaling van uw opname, zonder franchise en vanaf dag één. U geniet ook van tal van extra voordelen, zoals een eenpersoonskamer en de kosten van de verzorging tot 1 maand na de ziekenhuisopname.

Pensioenopbouw

Als u tijdens uw pensioen uw huidige levensstandaard wil behouden, dan is pensioensparen een goed idee. Hiermee voorziet u een extra appeltje voor de dorst naast uw wettelijk pensioen. Het geld dat u jaarlijks spaart, wordt ondergebracht in een pensioenspaarfonds en kan fiscaal in mindering gebracht worden.

Een zeer interessante spaarformule!